Naar start

OKÉHOTEL Brasserie Artisan

Hotel-Pension Artisan is volledig verbouwd en uitgebreid in 2005. In 2014 zijn de Brasserie en de lounge volledig gemoderniseerd. Onze doelstelling bestaat uit het aanbieden van (zeer) goede kamers voor een betaalbare prijs aan een zo groot mogelijk publiek.

HOTEL

Ons hotel voldoet heden aan de 3 sterren classificatie. Naast 8 kamers op de begane grond, welke ideaal zijn voor senioren en minder validen, zijn er 11 kamers op de 1e verdieping. Alle hotelkamers zijn rookvrij en voorzien van flat screen kleurentelevisie en een badkamer; met douche, toilet, wastafel en föhn. Draadloos internetten is “gratis” mogelijk (toegankelijk met Uw eigen PC). Uw slaapcomfort wordt vervolgens gewaarborgd door onze extra lange bedden (210 cm.) in boxspring uitvoering met pocketvering.

PENSION

Naast het hotel staat de voormalige woning welke door ons is verbouwd tot dependance met 4 tweepersoons kamers en twee familiekamers. Op deze kamers is roken toegestaan. De kamers zijn voorzien van flat screen kleurentelevisie en een badkamer; met douche, toilet en wastafel.

BRASSERIE

Onze Brasserie is zowel toegankelijk voor hotelgasten, als voor gasten van buiten het hotel. In onze Brasserie serveren wij een dagelijks wisselend 3 gangen dagmenu en een meerkeuzemenu. Daarnaast kunt u ook losse gerechten uit onze uitgebreide á-la-Carte kaart kiezen. Speciale wensen en allergenen kunt u afstemmen met onze kok. Onze menukaart biedt een willekeur aan gerechten en wordt regelmatig aangepast. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan voor zowel kleine als grote groepen tot 50 personen. Ook maken wij op uw verzoek graag een vrijblijvende offerte op maat voor een vergadering, een lunch, een diner of een speciaal arrangement.

LIGGING

Het hotel bevind zich, op korte afstand van Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg, aan de rand van het pittoreske Oirschot en biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. Indien het weer het toelaat kunt U aan de achterzijde van het pand plaats nemen in onze tuin met zicht op de schitterend aangelegde vijver. Links achter het hotel bevindt zich een afsluitbare parkeerplaats voor personenauto’s. Voor grotere wagens is er ruimte voor het hotel. De gasten die per fiets reizen bieden wij een overdekte stalling!

Door de verscheidenheid van ons aanbod kunnen wij zowel de toeristische als zakelijke gast uitstekend van dienst zijn, waarbij ook groepsverblijf tot de mogelijkheden behoort. Het totale complex biedt overnachtingsmogelijkheden voor 50 gasten, verdeeld over 24 kamers.

Om de nachtrust en hygiëne te waarborgen zijn huisdieren NIET toegestaan.

De familie Witlox hoopt U en Uw relaties in de toekomst als gasten te mogen verwelkomen

Naar de website van OKÉHOTEL Brasserie Artisan Reserveer een hotelkamer
OKÉHOTEL Brasserie Artisan
Notel 42
5688 NB Oirschot

Telefoon: 0499-338228
Email: receptie@hotelartisan.nl
Website: http://www.hotelartisan.nl

Aankomende evenementen & acties

Onze arrangementen