Naar start

OKÉHOTEL Restaurant Café De Lindeboom

Kenmerkend aan het hotel is de gemoedelijke, gezellige en huiselijke sfeer. Dit is mede ontstaan doordat de eigenaren Marco en Marjon hier zelf ook wonen, samen met hun twee kinderen Tygo en Gina-Marie.

Nadat u lekker een dagje uit bent geweest kunt u bij binnenkomst in het hotel bijvoorbeeld plaatsnemen bij de houtkachel in ons cafe gedeelte, in het restaurant of genieten van het mooie uitzicht in de serre.
En bij lekker warm weer kunt u natuurlijk buiten zitten en genieten van de natuur.


Hotel De Lindeboom ligt in het bijzonder mooie Oost-Achterhoekse buitengebied dat al heel lang bekend staat als één van de mooiere landschappen in Nederland.
Het Winterswijks buitegebied met de aangrenzende delen van Aalten, Berkelland en Oost-Gelre krijgen bij het rijk en de provincie altijd alle aandacht. En dat is natuurlijk terecht.
Vanaf de Middeleeuwen is hier een bijzonder kleinschalig landschap ontstaan. Hoge essen, kampen, weilanden, (scholten) boerderijen, houtwallen, bossen, beken en kronkelende wegen wisselen elkaar hier af.
Het Korenburgerveen en de Steengroeve zijn in het bijzonder een bezoekje waard.
Er zijn maar weinig gebieden in Nederland waar je een dergelijke variatie aantreft en daarom is de benaming Nationaal Landschap hier zeer op zijn plaats.

Naar de website van OKÉHOTEL Restaurant Café De Lindeboom Reserveer een hotelkamer
OKÉHOTEL Restaurant Café De Lindeboom
Kottenseweg 152
7115 AE WINTERSWIJK

Telefoon: 0543-563295
Email: info@hoteldelindeboom.com
Website: http://www.hoteldelindeboom.com

Aankomende evenementen & acties

Onze arrangementen