Naar start

OKÉHOTEL de Witte Berken

Hotel De Witte Berken is een sfeervol hotel, waar u zich als gast, temidden van al het natuurschoon, echt thuis zult voelen!!

Midden op de Veluwe, een beetje verscholen tussen de bomen in het buitengebied van Epe, vindt u bij ons de ideale plek om tot rust te komen.

Als uitgangspunt voor een dagje fietsen of wandelen is de ligging van ons hotel ideaal. Er zijn altijd wandel- en fietsroutes beschikbaar. Ook verhuren wij fietsen.

Vanuit het hotel fiets of wandel je zo het bos in en in onze achtertuin vindt u prachtige heidegebieden en natuurlijk het Wisselse Veen, een prachtig natuurgebied.

Op korte afstand bevinden zich mooie steden zoals Apeldoorn, Deventer en Zwolle, terwijl er in de nabije omgeving mooie kleine stadjes zoals Hattem en Elburg een bezoek waard zijn.

Natuurlijk is Apeldoorn ook zeker aan te raden, met een bezoek aan Paleis Het Loo, de Apenheul of Berg en Bos!Ons hotel heeft 22 royale hotelkamers en 6 standaard kamers. Op de begane grond bevinden zich tevens 3 kamers, die zijn ingericht voor mindervaliden.

Alle kamers hebben een uitzicht op onze prachtige tuin met vijverpartijen en terrassen rondom. Ons terras staat zelfs in de Terras Top 100 op nr. 38 !!!!!

Onze keukenbrigade staat paraat voor u met heerlijke gerechten en een ruime keuze aan vis, vlees en vegetarische gerechten. Laat u heerlijk verwennen in ons a-la-carte restaurant.

Ook voor vergaderingen of partijen bent u bij ons aan het juiste adres !!

Naar de website van OKÉHOTEL de Witte Berken Reserveer een hotelkamer Reserveer restaurant Vergaderen
OKÉHOTEL de Witte Berken
Oostravenweg 8
8162 PJ EPE

Telefoon: 0578-612991
Email: info@dewitteberken.nl
Website: http://www.dewitteberken.nl

Aankomende evenementen & acties

Onze arrangementen