Naar start

Oerol Festival Terschelling

(nog beperkt plaats in hotel Oepkes. Dus bel snel voor meer informatie!)

Waar is Oerol?

Het woord zegt het al: Oerol is overal! Het gehele eiland Terschelling staat in het teken van Oerol.

Met je entreebandje kun je genieten van alles wat het festival te bieden heeft. In de dorpen, op het strand, maar ook op de meest onverwachte plekken op het eiland zijn voorstellingen te vinden. Zo is de Betonning een muziek laboratorium, Westerkeyn het festivalhart waar een heel Oerol dorp ingericht is en het Groene Strand een toonkamer voor grootschalige experimenten in het landschap. Hier lees je meer over onze festivalterreinen.

De theatervoorstellingen – waarvoor je een aanvullend kaartje nodig hebt – vinden plaats in de duinen, het bos of op het strand.

Hoe kom ik er?

Met de trein of de festivalbus en de boot! De trein en de bus rijden tot aan Harlingen Haven waar vandaan je zo naar de bootterminal van Rederij Doeksen kan lopen. In de aanloop naar Oerol is er meer informatie te vinden over reizen naar Oerol met de trein op de website van NS. Viafestivalbussen.nl reis je van Utrecht CS of Amsterdam CS met een touringcar direct naar Harlingen-Haven. Bij aankomst stap je direct op de boot. Geen overstappen, geen vertragingen, directe verbinding, snel, groen en goedkoop.

Ga je toch met de auto en heb je nog plek over in de auto? Of zoek je iemand om mee te rijden? Vind passagiers of zoek een rit met de Toogethr app: gezellig, kostenbesparend en duurzaam. Gedurende het festival varen er extra boten vanaf Harlingen naar Terschelling. Kijk voor dienstregeling en reserveringen op de website van Rederij Doeksen.

Je kunt het festival ook voor een dagje bezoeken: met de speciale dagarrangementen van Rederij Doeksen. We houden je op de hoogte van de mogelijkheden,