Naar start

OKÉHOTEL Restaurant 't Anker

Welkom bij Hotel-Restaurant ’t Anker!

Hotel-Restaurant ‘t Anker is gelegen in het centrum van het Brabantse kersendorp Mierlo. Het dorp Mierlo staat al sinds mensenheugenis bekend om zijn sfeer van gulle gastvrijheid en gastronomie op hoog niveau. Het hotel bevindt zich op een mooie rustige locatie in het hart van het dorp, van waaruit u leuke uitstapjes kunt maken en waar parkeren nog gratis is. Het hotel heeft een classificatie 3 sterren hotel en is lid van het hotelsamenwerkingsverband: OKÉHOTELS. Hotels die zijn aangesloten bij dit samenwerkingsverband staan bekend om hun karakteristieke uitstraling en hun persoonlijk accent.

Uw verblijf in Hotel-restaurant ’t Anker zal u in staat stellen om optimaal te onthaasten en te genieten van de sfeervolle ambiance. Of u nu kort of lang in het hotel verblijft en ongeacht of u het hotel zakelijk of privé vereert met uw bezoek, voorop staat dat u zich als gast vrij voelt in het hotel! Tijdens uw verblijf moet u het gevoel hebben dat u “uit” bent, maar toch ook een beetje thuis.

Uw gastvrouw en gastheer Petra en Edwin Hilhorst heten u van harte welkom en zullen hun uiterste best doen om tijdens uw verblijf in hun hotel alles volgens Brabantse gastvrijheid naar wens te doen verlopen.

Naar de website van OKÉHOTEL Restaurant 't Anker Reserveer een hotelkamer Reserveer restaurant Vergaderen
OKÉHOTEL Restaurant 't Anker
Vesperstraat 8
5731 GS MIERLO

Telefoon: 0492-661272
Email: info@hotel-het-anker.nl
Website: http://www.hotel-het-anker.nl

Aankomende evenementen & acties

Onze arrangementen