Naar start

OKÉHOTEL restaurant Tjongervallei

In het oosten wordt Friesland begrensd door Groningen en Drenthe, in het zuiden door de provincies Overijssel en Flevoland. Het van oudsher mooie landelijke Friesland kent prachtige meren en natuurgebieden waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. Op de bekende Friese meren kan prachtig gezeild of gevaren worden .

In de serre is het heerlijk toeven; aan de leestafel of andere tafels in de serre heerst een heerlijk ontspannen rust. Meimerend kijken over het water naar de zachtjes voorbij glijdende scheepjes met bemanningen in allerlei soorten en maten, is toch zo heerlijk hier.

Alle hotelkamers zijn aan de waterzijde, uitkijkend van het eigen terras of balkon op de het water.
De hotelkamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en bad. Op de kamer staan een TV, een telefoon, een wekker, een koffie en een theeapparaat en een koelkastje.

In ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie met iets lekkers en serveren wij verrassende diners en lunchmaaltijden gebaseerd op lokale regionale producten. U bij ons terecht voor activiteiten zoals een kijkje in de keuken, een kookworkshop, wijnproeverij of diner privé.

Naar de website van OKÉHOTEL restaurant Tjongervallei Reserveer een hotelkamer
OKÉHOTEL restaurant Tjongervallei
Marwei 14
8508 RC DELFSTRAHUIZEN

Telefoon: 0514-541122
Email: info@tjongervallei.nl
Website: https://tjongervallei.nl/

Aankomende evenementen & acties

Onze arrangementen