Naar start

Hotel 't Holt

Hotel 't Holt is gelegen buiten het kleinste stadje van Overijssel, Diepenheim. Vanuit ons hotel kunt U diverse fiets routes starten waaronder de prijswinnende 5 sterren route en de mooie 6 kastelen route. We liggen 300m van knooppunt 40 af.Het hotel is rustig gelegen buiten Diepenheim en alle kamers zijn begaande grond met eigen douche en toilet. Ons terras kijkt uit op de prachtige Pitch en Putt golfbaan die naast en achter het hotel gelegen is. U kunt tevens gratis gebruik maken van WIFI en Uw fietsen kunt U veilig stallen s'nachts in een afgesloten stalling waar tevens de mogelijkheid is om e-bikes op te laden.

U kunt bij ons een volledig arrangement boeken inclusief diner of U kiest Uw eigen menu vanaf onze A la Carte kaart die wij met veel zorg hebben samengesteld.

Naar de website van Hotel 't Holt
Hotel 't Holt
Hengeveldseweg 1A
7478 PE DIEPENHEIM

Telefoon: 0547-351844
Email: info@hoteltholt.nl
Website: http://www.hoteltholt.nl

Aankomende evenementen & acties

Kunstmoment Diepenheim 2016

13 t/m 23 Oktober 2016

Kunstmoment Diepenheim 2016

Vanaf 13 t/m 23 Oktober heeft Diepenheim weer zijn kunstmoment. 10 dagen lang word het stadje opgefleurd met 10 tallen exposities van verschillende Kunstenaars op 50 byzondere plekken. Tevens is er ook een speciale ruil tentoonstelling.

Twentse rolstoel 4 daagse Delden

Rolstoel 4 daagse Delden

Twentse rolstoel 4 daagse Delden

3 dagen lang rollen de rolstoelers weer door de hof van Twente. een heel spektakel met vele topsporters.

Ridderdag kasteel Warmelo Diepenheim

31 juli 2016

Ridderdag kasteel Warmelo Diepenheim

Een dag terug na de middeleeuwen bij kasteel het Warmelo in Diepenheim. Hele dag een compleet programma, kampementen, kinder spelen , theater en een middeleeuwse markt.

Hofteballooning 2016

16 en 17 September 2016

Hofteballooning 2016

Vanaf 15.00 uur kunt u niet alleen genieten van de vele heteluchtballonnen die tijdens de Höfteballooning opstijgen, maar eveneens van verschillende luchtvaartdisciplines. Paramoteurs, modelballonnen, modelvliegtuigen en live muziek van Die Stadlfreunde. Tegen 22.00 uur gaat het bekende lichtfestijn Glow in the Dark van start. Wederom mogelijk gemaakt door So Nice Light & Show Equipment uit Hengevelde. Lichtgevende ballonnen kleuren deze avond de lucht. Met de branders van de ballonnen en bijpassende licht / lasershow + muziek belooft het weer een spectaculair schouwspel te worden, waar jaarlijks honderden mensen op af komen. Entree is Gratis en mocht U mee willen varen dan kan dit ook voor 145 euro.

Onze arrangementen