Naar start

Over ons

OKÉHOTELS is een vereniging van reeds gevestigde zelfstandige hoteliers verspreid over Nederland. Deze hotelgroep is in 2015 opgericht vanuit de behoefte om meer onderling te kunnen samenwerken. Het onderscheidende met vele andere hotelketens is het persoonlijke contact van de gasten met de hoteleigenaar. Het is de ambitie om te groeien naar 30 hotels waardoor een landelijke dekking ontstaat.

OKÉHOTELS richt zich op de zakelijke- en toeristenmarkt met een veelzijdig aanbod van mogelijkheden. Voor de zakelijke markt zijn er overal vergader- en overnachtingsmogelijkheden die vaak kunnen worden gecombineerd met een activiteit. Voor de toeristenmarkt biedt OKÉHOTELS vele evenementen, acties en Oké-arrangementen. De website www.okehotels.nl is de entree naar alle verenigde OKÉHOTELS. Hiermee wil de vereniging uitdagend zijn naar haar gasten om deze vervolgens persoonlijk in de watten te laten leggen in een hotel naar streek en smaak.

OKÉ is oké. Dat is de pretentie die de hotelgroep biedt. Niet overdreven, overdadig of duur, maar gemoedelijk, gastvrij, betaalbaar en persoonlijk. Elk OKÉHOTEL is anders, geen eenheidsworst van een bedachte formule, maar de kracht van verscheidenheid door de locatie, streek en de hoteleigenaar. Zo is het ene OKÉHOTEL meer gericht op culinaire verwennerij en het andere OKÉHOTEL op diensten als fietsen en wandelen. Maar voor elke hoteleigenaar staat de gast in de spotlight, daar zit de kracht van de OKÉHOTELS.

okehotel 1

okehotel 11